Welk leven kies jij?

Je hebt maar twee opties. Er voor gaan en de verantwoordelijkheid nemen om de zaken te veranderen waar je niet tevreden over bent of later terug kijken op je leven en spijt hebben van de keus die je niet gemaakt hebt. Maar je kunt wel een koers of een doel hebben als je iets wilt bereiken en daar wil ik je bij helpen.

Door Robert Vleeskens

Het onder ogen zien van je overtuigingen is één maar het willen veranderen ervan is iets anders. Je bagagedrager is de last” die je meedraagt in je leven. Ruim deze op!

Quote van klant:
“Ik weet niet waar die overtuigingen vandaan kwam, maar toen ik voelde dat de angst wegtrok, wist ik dat ik op de goede weg zat.”

Wil jij je zelfvertrouwen behouden in lastige situaties? Wil jij af van chronische vermoeidheid? Wil jij de oorzaak van je perfectionisme kennen. Ben je erg bezorgd over je werkstress, lichamelijke klachten van hoofdpijn tot rugpijn en burnout verschijnselen? Wil je inzicht in welk mechanisme (on)bewust leven bestuurt?

Maak op tijd een herstart

Als je doel is om een herstart te maken zodat je weer kan doorgroeien, dan moet je wel eerst wat opruimen en bestaande gewoontes loslaten. Je zult ervaren hoe
je mechanismes of stoorzenders in je onderbewustzijn kunt ontdekken en verwijderen.En begrijpen hoe je persoonlijke ontwikkeling wordt geblokkeerd door bijvoorbeeld, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, schaamte of perfectionisme. Hierdoor kun je psychosomatische klachten ontwikkelen.

Neem de regie weer in eigen handen
Als coach en vertrouwenspersoon help ik mensen. Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke veranderprocessen. Door mijn persoonlijke vragentechniek ruimen mensen negatieve ervaringen en gevoelens op en krijgt men inzicht wat zij al die tijd heeft dwarsgezeten. Meer energie en daadkracht is het resultaat. Je neemt de regie weer in eigen handen.

Intake en sessies
Ieder traject begint met een intake waarin wij samen de uitgangssituatie en de hulpvraag benoemen. Tijdens de sessies ga ik met je in gesprek over wat er nu zo vervelend is. Wat zie je, wat ervaar je, welke inzichten krijg je. Ik coach zonder oordeel en luister alleen.
Uiteindelijk krijg je zelf inzicht en energie om je gedrag en gewoontes te veranderen. Een sessie kan overal plaatsvinden thuis, wandelend of via Skype of Facetime.

Mijn aanpak spreekt mensen aan. Ik heb me na 25 jaar werkervaring als teammanager verder in de mens verdiept met inbreng van alle competenties die op dit moment gevraagd worden. Wil je de stap zetten? Je kunt je inschrijven voor een workshop ’de sleutel naar groei’ Of neem direct contact met mij op.

Maak een afspraak met mij

Nieuwsgierig geworden naar wat Compassie Coaching voor jou kan betekenen? Zet dan de eerste stap en stuur een email naar robert@coachmetcompassie.nl, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.