Compassie Coaching: op koers met passie

Heb je weleens het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling? Begrijp je soms niet waarom je zo heftig reageert op situaties? Is er iets wat je tegen houdt om die stap naar voren te nemen? En kun je niet benoemen waar die belemmering vandaan komt?

Compassie Coaching onderzoekt samen met jou hoe het heden verstrengeld is met het verleden. Dat opent je ogen. Wat is de moeite waard om te behouden? Welke gewoontes en overtuigingen staan je persoonlijke groei in de weg? Mogelijk heb je het niet eens in de gaten maar je omgeving reageert er wel op.

Je bent er klaar mee. Basta. Je wilt ’s ochtend weer wakker worden met het idee dat de toekomst mooi is. Compassie Coaching helpt je daarbij. Met behulp van technieken zoals Progressive Mental Alignment (PMA), Brainspotting en Mindfulness gaan we aan de slag. Het resultaat: je krijgt weer daadkracht en energie om het stuur zelf in handen te nemen.

Workshop
Nieuwsgierig geworden naar wat Compasie Coaching voor jou kan betekenen? Schrijf je dan hier in op de workshop ‘de sleutel naar groei’.