Over Robert

Met Compassie Coaching help ik mensen hun koers (terug) te vinden. Zowel zakelijk als privé. Of een combinatie daarvan. Met compassie en respect haal ik de lading van hun vraagstukken af. Zo is Compassie Coaching ontstaan.

Zo coach ik bijvoorbeeld mensen met een vraag. Dat kan op het gebied van zowel privé als zakelijk zijn. Of een combinatie. Zo coach ik bijvoorbeeld mensen met een vraag over hun persoonlijk functioneren in het gezin, hun gezondheid of zelfbeeld. Maar ook krijg ik vragen uit het bedrijfsleven van mensen die terug willen keren in hun functie na een burn-out. Of een carrièreswitch willen maken. Naast coach adviseer ik het management en de interne vertrouwenspersoon als het gaat om psychosociale arbeidsbelasting 

Quote van klant:

“Ik was mezelf kwijtgeraakt. Er was chaos in mijn hoofd. Maar mijn daadkracht om het stuur in eigen handen te nemen is nu weer terug.”

Op zoek naar positiviteit
Binding maken met anderen. Waar ik van geniet is de leef- en werkomgeving van mensen sterker maken. Ik heb ervaren dat dit meer is dan een plan opstellen.

Coaching technieken zoals PMA (Progressive Mental Alignment), Brainspotting en Mindfulness zijn bijzonder effectief bij privé- of werkgerelateerde vraagstukken. Waar nodig werk ik samen met mensen uit mijn netwerk. Je gaat zelf tot de kern en ik wil je daarbij helpen.

©Peter Levine

De eerste stap zetten

Wat heb je nodig? Wat zijn de mogelijkheden of is de oplossing al dichterbij dan je denkt? 
Het kan soms moeilijk zijn een juiste beslissing te nemen.

De eerste stap is om te luisteren naar je eigen gevoel. Er is niemand die jou een beter advies kan geven dan jijzelf. Wat is verstandig en goed en wie bepaalt dat dan uiteindelijk? Stap uit je hoofd en luister naar je gevoel.

Je kunt geen enkele verkeerde beslissing nemen, maar wel belangrijke waardevolle ervaringen mislopen.

Quote van klant:

“Compassie Coaching heeft voor mij de lading eraf gehaald. Ik krijg positieve feedback van mijn gezin en ook op mijn werk gaat het weer goed.”

Je ervaart eerst wat de kracht is van je overtuigingen en je weerstand. Je krijgt inzicht. Je ontdekt dat sommige overtuigingen alleen maar je succes en geluk in de weg staan. Je krijgt weer energie en daadkracht er voor terug en neemt zelf het stuur in eigen handen.

Maak een afspraak met mij

Nieuwsgierig geworden naar wat Compassie Coaching voor jou en je bedrijf kan betekenen? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.